Alcı Anaokulu
Alcı Mahallesi. Bağlarbaşı Caddesi. No 6 Sincan / Ankara

VİZYON

Milli ve manevi değerleri özümsemiş, analitik düşünebilen, bilgiyi yerinde kullanabilen, öz güven sahibi bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Milli ve manevi değerleri benimsemiş, tarih şuuru almış, geleceğine yön verebilen, evrensel ilkeleri gözeten, fen ve teknolojiyi takip eden, analitik düşünen, araştırmacı, İmam hatiplilik ruhuna sahip, insana saygıyı şiar edinen, aklı, irfanı ve vicdanı hür, yüksek karakterli, nitelikli bireyler yetiştirmek.

Kalorifer (Doğalgaz)

Öğrenci ve Personel Servisi yoktur.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz Ankara İl Merkezine (Kızılay) 46 km, Sincan İlçe Merkezine (Kaymakamlık Binasına) ise 32 km uzaklıktadır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Ankara-Polatlı yolunda Polatlı´ya 35 km kala, Temelli´ye 10 km kala, Başkent 2. OSB-Alcı mahallesi kavşağından sağ tarafa dönülüyor. Yol ayrımından sonra 4,7 km daha gidiliyor. Ankara-Polatlı yolu bölünmüş yoldur. Başkent 2. OSB-Alcı mahallesi yol ayrımı ile okul arası ise tek şerit gidiş-geliş sıcak asfalttır. (Okulun Ankara-Polatlı yoluna uzaklığı 4,7 km´dir.)